Comunitat Valenciana

Soler creu que la fusió de Caixabank i Bankia serà positiva i tindre la seu social donarà "credibilitat"

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha afirmat aquest dijous que la fusió de CaixaBank i Bankia serà positiva i tindre la seu social de l'entitat resultant és "un intangible molt important" que dona "credibilitat" des del punt de vista de l'activitat econòmica.
Imatge de la seu de Caixabank a València
Imatge de la seu de Caixabank a València
EUROPA PRESS
Imatge de la seu de Caixabank a València

En declaracions als mitjans, ha indicat que és "bo per a tots" que un banc siga competitiu i la concentració és "quasi una necessitat que no vé de la pandèmia, vé de la reestructuració financera internacional" i està també recolzada per Europa.

"La seu social ací és un intangible molt important, crea una sensació de confort territorial, credibilitat des del punt de vista de l'activitat econòmica i la Comunitat Valenciana apareix en l'horitzó econòmic espanyol en positiu, cosa que no passava abans", ha dit.

I tot açò "juga a favor que les coses són molt positives", encara que ha admès que hi haurà costos pel que fa a la plantilla. Sobre aquest tema, el conseller ha assenyalat que la Generalitat vol que "es pacte molt bé amb els sindicats per a no deixar desemparada la gent": "Tot això s'ha de treballar molt, si això es fa bé crec que el pas que s'està donant és bo per a la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento