Comunitat Valenciana

Cultura.- Cortés felicita a Enguita pel nomenament com a nova directora de l'IVAM i li ofereix la seua col·laboració

El director de l'Institut Valencià d'Art Modern, José Miguel G. Cortés, ha explicat aquest divendres que el passat dia 7 de setembre va cridar per telèfon a la qui està cridada a ser la seua successora al capdavant del museu, Nuria Enguita, -actual directora de Bombas Gens-, per a donar-li l'"enhorabona" i oferir-se a ajudar-li en tot el que fora necessari perquè IVAM "siga cada dia millor".
José Miguel G. Cortés, director de l'IVAM
José Miguel G. Cortés, director de l'IVAM
IVAM
José Miguel G. Cortés, director de l'IVAM

Així ho ha comentat en declaracions als mitjans, després de la presentació de la intervenció 'Plàtan-siesta (1970)' d'Artur Heras en l'esplanada de l'IVAM, en ser preguntat per la futura directora d'aquest espai museístic, proposta per la comissió responsable de les valoracions del concurs internacional per a la direcció de l'IVAM, i que està previst que s'incorpore a la fi de mes.

Al respecte, Cortés ha assenyalat que dilluns passat va cridar a Enguita per a felicitar-la pel seu nomenament i per a oferir-se "en tot allò que li poguera ajudar".

Així, va traslladar a la seua successora al capdavant de l'IVAM que "tot allò en el que jo poguera ajudar-li o col·laborar perquè el museu fora cada dia millor o estiguera millor, no només és que no tenia cap problema, sinó que em vaig oferir a açò", ha assegurat.

José Miguel G. Cortés deixarà doncs la direcció de l'IVAM després de quasi sis anys en el càrrec a la fi de setembre, quan està previst que entre Nuria Enguita.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento