Comunitat Valenciana

La Generalitat i la CEV defenen València per a la fusió de Caixabank i Bankia com a espai "amable a la inversió"

El Govern valencià i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) han reiterat aquest dilluns el seu desig que la ciutat de València es convertisca en seu central de l'entitat que resulte si finalment Caixabank i Bankia es fusionen.
Imatge de la seu de Caixabank a València
Imatge de la seu de Caixabank a València
EUROPA PRESS
Imatge de la seu de Caixabank a València

Així ho han expressat el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, amb motiu d'un esmorzar entre els presidents i vicepresidents de la CEV al que ha assistit el cap del Consell.

En aquest sentit, el president Puig ha assenyalat que ja Caixabank i Sabadell van vindre a la regió valenciana per la seua "estabilitat, credibilitat i fiabilitat". "La Comunitat Valenciana és un espai amable a la inversió, on la tolerància i l'actitud oberta ens defineixen", ha ressaltat.

Així, Ximo Puig ha assegurat que li agradaria que la decisió que prenguen Caixabank i Bankia siga la de "romandre a la Comunitat Valenciana", una decisió que creu que és "bona per a ells i per a la Comunitat".

En la mateixa línia, el president de la CEV, Salvaror Navarro, ha defès que "indubtablement" el domicili de l'entitat que resulte de la fusió de Caixabank i Bankia "ha de ser València", encara que ha assenyalat que "ara l'important és que el sistema financer espanyol es faça fort i la millor manera de fer fort el sistema financer és que aquest tipus de projectes de fusió tiren endavant i es convertisca en la primera entitat financera del país", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento