Cultura.- La UV uneix a 50 creadors i 50 intel·lectuals en una exposició per a abordar la crisi del coronavirus

La pandèmia del coronavirus està provocant una crisi sense antecedents que afectarà totes les dimensions de l'existència. Experts de diferents àmbits del saber han compartit les seues reflexions en articles d'opinió i entrevistes.
L'UNIVERSITAT DE VALÈNCIA UNEIX A 50 CREADORS I 50 INTEL·LECTUALS EN UNA EXPOSICIÓ PER A ABORDAR EL CORONAVIRUS
L'UNIVERSITAT DE VALÈNCIA UNEIX A 50 CREADORS I 50 INTEL·LECTUALS EN UNA EXPOSICIÓ PER A ABORDAR EL CORONAVIRUS
UV

La Universitat de València (UV) arreplega aquest escenari i ho transforma en proposta expositiva que podrà visitar-se en el Centre Cultural La Nau: 50 creadors valencians de l'àmbit del disseny i la il·lustració efectuaran 50 propostes gràfiques a partir d'una selecció de 50 textos d'experts, nacionals i internacionals, que han aparegut en mitjans de comunicació i que reflexionen sobre les crisis.

'Coronacrisis i cultura: Propostes de creadors valencians' és un projecte expositiu organitzat i produït pel Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Direcció general de Patrimoni i Cultura de la Generalitat Valenciana i de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de València i té com a comissària la dissenyadora valenciana Marisa Gallén, guardonada amb el Premi Nacional de Disseny 2019.

En aquesta iniciativa el talent creatiu del disseny i la il·lustració "es posa al servei de conscienciar sobre els desafiaments econòmics, socials, polítics i culturals provocats per la Covid-19", explica la institució acadèmica en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento