Comunitat Valenciana

Cultura.- Baleària emet un concert de música clàssica amb orquestres de Mallorca, Menorca, Eivissa, València i Dénia

Fundació Baleària organitza una trobada online de música clàssica aquest dissabte, 27 de juny, a les 18 hores a través del seu canal de Youtube, amb huit actuacions de músics o orquestres de cambra dels territoris on opera: Mallorca, Menorca, Eivissa, València i Dénia (Alacant).
Cartell de Baleàrics 2.0
Cartell de Baleàrics 2.0
FUNDACIÓ BALEÀRIA
Cartell de Baleàrics 2.0

En aquesta ocasió, la música clàssica és la protagonista amb actuacions que van des de solistes fins a xicotets concerts protagonitzats per artistes d'alt nivell dins d'aquest estil, avança la naviliera en un comunicat.

Des de les Balears, intervenen Ferran Pisà, que toca instruments de corda tradicionals, i Marc Alomar, que interpreta amb violoncel. També actua l'Orquestra de Cambra de la illa de Menorca i l'Orquestra de Cambra de Mallorca, així com l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa.

De la Comunitat Valenciana participen músics del Conservatori de Música Tenor Cortis de Dénia i del Conservatori Professional de Música de València, juntament amb el grup Capella de Ministrers dirigit pel músic valencià Carles Magraner.

Es tracta del sisé esdeveniment cultural online que organitza l'entitat i forma part del programa 'Baleàrics 2.0' que des del mes d'abril busca traslladar la cultura a casa pel coronavirus. Ja s'han celebrat quatre concerts de diversos estils musicals i una trobada de poetes.

Ara és el torn de la música clàssica, un exemple més de com l'art i la música poden estendre ponts entre cultures separades pel mar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento