Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Delegació de Govern, preocupada per possible vulneració de la distància en concentracions de l'Albereda

La Delegació de Govern d'Espanya de la Comunitat Valenciana ha mostrat la seua preocupació per les concentracions de persones que es registren a última hora del dia en el Passeig de l'Albereda de València, enfront de la caserna de Sant Joan de Ribera durant l'arriat de la bandera i com a protesta per la gestió de l'Executiu de la crisi de la Covid-19, per si es produeix una possible vulneració de les mesures de distanciament social establides durant l'estat d'alarma.

En concret, des de dijous passat es realitzen concentracions enfront de la caserna del Passeig de l'Albereda de València, a l'hora en la qual s'efectua l'arriat de la bandera d'Espanya, i a les quals progressivament s'han anat sumant més participants, fins a arribar aquest diumenge a les 2.000 persones, segons les xifres facilitades per fonts oficials.

Fins al lloc de la concentració es van desplaçar diversos efectius de la Policia Nacional de València que es van encarregar d'advertir els concentrats que havien de guardar la distància de seguretat establida en l'estat d'alarma per a evitar contagis per coronavirus.

Segons ha pogut saber Europa Press, per part de la Policia Nacional no es va alçar cap acta ni va haver-hi cap tipus d'identificació. Es tractava d'una funció pedagògica.

Davant aquestes concentracions, des de Delegació de Govern han mostrat la seua preocupació perquè es poden arribar a vulnerar les mesures de distanciament social i posar en risc no només als propis concentrats, sinó també a la població en general i a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (FCSE) que acudeixen fins al lloc dels fets, segons han indicat a Europa Press fonts d'aquest organisme.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento