Comunitat Valenciana

À Punt recupera la sèrie d'humor 'Maniàtics' per a les nits de diumenge

'Maniàtics', comèdia de situació setmanal en la qual huit personatges principals despleguen diverses trames al llarg de 52 capítols, torna a la pantalla d'À Punt a partir del diumenge a les 21.45 hores.
La sèrie d'humor 'Maniàtics'
La sèrie d'humor 'Maniàtics'
REMITIDA À PUNT
La sèrie d'humor 'Maniàtics'

Aquesta producció de ficció valenciana, dirigida per Albena i Conta Conta, és un format d'entreteniment "pròxim i de qualitat que va agradar al públic de televisió valenciana durant quatre temporades al 2007", assegura À Punt en un comunicat.

El seu director i productor, que es troben a casa preparant nous projectes per a teatre, cinema i televisió, recorden 'Maniàtics' amb la "satisfacció del treball ben fet i una acollidora resposta del públic valencià".

Carles Alberola, un dels directors de la sèrie, declara que "'Maniàtics' va funcionar molt bé". "Arribàrem a un índex d'audiència del 20 per cent, una xifra ara increïble en la televisió. Però pense que va ser perquè la sèrie va arribar en un moment en què el públic valencià estava àvid de veure una sitcom en valencià, la qual cosa va generar molta fidelitat. Per a nosaltres 'Maniàtics' ha sigut una de les experiències més plaents de la televisió", assevera.

"L'equip actoral era fantàstic, de guió i tècnic, eren excel·lents professionals que, desgraciadament, van veure truncada la seua trajectòria pel tancament de la televisió, però a poc a poc molts han pogut seguir endavant", afig.

Els actors Carles Alberola (Andreu), Alfred Picó (Ximo), Cristina García (Raquel), Albert Forner (Miquel), Sergio Caballero (Òscar), Idoia Rossi (Trini), Sandra Cervera (Vanessa) i Inés Díaz (Marta) donen vida a un grup de maniàtics que conviuen en un barri de la ciutat de València.

A aquests huit personatges fixos se sumen els que apareixen esporàdicament, alguns amb continuïtat en dos o tres capítols, per a protagonitzar les diferents trames que se'n van desenvolupant. Aquests personatges els interpreten coneguts actors valencians com Teresa Soria, Pep Ricart, Vicente Genovés, José Manuel Casany, Pilar Almería, María Almudéver i Maribel Casany.

La sèrie, de gran èxit d'audiència en l'antiga televisió valenciana, es va gravar íntegrament en un plató únic amb quatre decorats: el bar de Ximo i Raquel, lloc de reunió de tot el grup; la casa d'Andreu; la de Marta, i el replanell de l'escala, amb les portes de les cases d'Andreu i Marta.

"NO PASSA DE MODA"

Toni Benavent, productor de 'Maniàtics', opina que "quan treballes amb paràmetres que no són d'actualitat puntual, no passen de moda perquè les inseguretats, la por, els sentiments de la humanitat són els mateixos".

"L'essència de les persones és la mateixa, malgrat que hem canviat en les formes. Les neures són situacions de hui en dia. En el teatre ens passa igual, les problemàtiques són els temes eterns: amor i desamor, l'amistat, la por, ser hipocondríac passava fa cent anys i passa ara. 'Maniàtics' parlava de tot allò dins de la nostra idiosincràsia i es basa en les enrevessades relacions que s'estableixen entre aquests personatges, cadascun amb les seues esperances i frustracions darrere", reflexiona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento