Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Oltra apel·la al sentit comú en la decisió de prorrogar l'estat d'alarma, sense "donar passos arrere"

La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha apel·lat aquest divendres al "sentit comú" en la decisió del Govern central de prorrogar o no l'estat d'alarma a Espanya pel coronavirus, fixat de moment fins a l'11 d'abril, "sense donar passos arrere" en les mesures excepcionals ja adoptades.
Oltra compareix en la roda de premsa després del ple del Consell
Oltra compareix en la roda de premsa després del ple del Consell
GVA
Oltra compareix en la roda de premsa després del ple del Consell

Oltra s'ha mostrat "convençuda" que el Govern de Pedro Sánchez "equilibrarà el desig de tot el món de poder acabar el confinament amb la seguretat i salut pública, que és el que ha provocat aquesta situació d'excepcionalitat".

Fins que arribe eixa decisió, ha defès que "les mesures que es prenguen no vagen a desfer tot el que s'ha avançat". "Si tenim la societat en confinament i es prenen mesures que ho relaxen, potser donem passos arrere", ha il·lustrat en la roda de premsa després del ple del Consell.

La també coportaveu de Compromís ha posat l'accent que és un escenari que ha de valorar el Govern central amb "una visió del conjunt de les comunitats autònomes i estudiant el que haurà de durar l'estat d'alarma i quina intensitat tindrà". Ha subratllat així que no és una cosa que debata el Consell, centrat a combatre l'emergència des de les seues competències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento