Falles.- Una mascletà poderosa i emotiva fa tornar la llum al cel de València

Una mascletà poderosa i emotiva ha fet tornar la llum al cel de València després de la suspensió de la passada jornada pel fort vent, amb el segell de la Pirotecnia Dragón de Villena (Alacant) i el seu debut al "centre de la pólvora" amb un atronador terratrèmol final.
Segona 'mascletà' de les Falles 2020
Segona 'mascletà' de les Falles 2020
EUROPA PRESS

Les Falles continuen així el seu recorregut des d'una assolellada plaça de l'Ajuntament plena de valencians i visitants amb ganes de festa i amb convidats al balcó municipal com el guionista de la novel·la gràfica de 'Joker', Brian Azarrello, o membres de l'Associació de Víctimes del Metre 3 de Juliol (AVM3J) abans de la seua manifestació de comiat.

Després de ser ovacionat pel seu potent bombardeig, un dels pirotècnics ha celebrat poder disparar des del "centre de la pólvora". "Per als qui portem la pólvora dins és el més gran, és complicat contindre l'emoció", ha manifestat José Luis Matoses, que desitja tornar altres anys i que "cada vegada siga diferent i València gaudisca".

Els 'dracs' d'aquesta jove empresa, fundada en 2012, han recordat als seus companys de la Pirotècnia Tamarit per la mala sort de no poder disparar ahir dilluns pel vendaval.

Mentre estaven pendents de l'evolució del vent, els de Villena han preparat des de les cinc del matí la 'mascletà' amb bombardeig digital, amb el 99% de material propi i tirs des de huit punts de la plaça.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento