Comunitat Valenciana

Urbanisme i el València expressen la seua "voluntat" per a donar una solució definitiva al Nou Mestalla

La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà Sostenible, Sandra Gómez, ha mantingut una reunió de treball amb el president del València Club de Futbol, Anil Murthy, per a dur a terme un seguiment dels terminis marcats i col·laborar en la construcció del Nou Mestalla. Les dos parts han mostrat després de la trobada "voluntat" per a donar "una solució definitiva" a la construcció del futur estadi.
Ndp + Foto Va reunir Nou Mestalla
Ndp + Foto Va reunir Nou Mestalla
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Ndp + Foto Va reunir Nou Mestalla

Així, Gómez ha assenyalat "els passos donats en l'anterior mandat per a complir amb els compromisos que marcava l'Actuació Territorial Estratègica (ATE)" entre els quals ha destacat l'enderrocament de l'edifici consistorial i "el cost econòmic i polític" que aquesta operació va suposar.

"En aquest mandat -ha prosseguit l'edil- volem donar compliment a les fites i compromisos adquirits pel club amb la ciutat" i ha puntualitzat que "el principal és la construcció del nou estadi".

"Es tracta d'un projecte emblemàtic per a la ciutat sobre el qual des de l'Ajuntament hem de dur a terme un seguiment perquè es complisquen els terminis previstos en l'ATE", ha recalcat la vicealcaldessa, que ha ressaltat la "bona voluntat, disposició i diàleg per a resoldre aquest problema que hem demostrat les dos institucions".

Les dos parts han compartit "la voluntat i l'objectiu d'acabar en aquest mandat la construcció del nou Mestalla", en paraules de Gómez, qui ha assegurat que com a institució "anem a afavorir que les dos parts donem els passos necessaris per a aconseguir-ho". "Volem ser un Ajuntament que impulse el desenvolupament d'aquest procés i que les fites temporals es puguen complir".

Per la seua banda, des del València CF s'ha apuntat, en un comunicat, que el president, Anil Murthy, s'ha reunit amb la responsable municipal amb una "voluntat ferma" de les parts per a seguir avançant en el pla previst.

En la trobada s'ha repassat el pla previst -ja analitzat fa una setmana de manera tècnica amb el club i amb ADU, la gestora de cooperatives que impulsa el projecte urbanístic en els terrenys que ocupa l'actual Mestalla- amb la "voluntat ferma" compartida de finalitzar el projecte del canvi d'estadi, afig el club.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento