Comunitat Valenciana

Paterna (València), ciutat de rodatge de 'Dolor y gloria', desitja "moltíssima sort" a la pel·lícula en els Oscar

L'Ajuntament de Paterna (València), ciutat de rodatge de 'Dolor y gloria', desitja "moltíssima sort" a la pel·lícula de Pedro Almodóvar en la temporada de premis, després de la nominació com a 'Millor pel·lícula estrangera' i 'Millor actor' per a Antonio Banderas en la 92 edició dels Oscar.
Pedro Almodóvar i Penélope Cruz
Pedro Almodóvar i Penélope Cruz
AGUSTÍN ALMODÓVAR TWITTER
Pedro Almodóvar i Penélope Cruz

"Estem tremendament agraïts de l'oportunitat que el rodatge de 'Dolor y gloria' ha suposat per a la nostra ciutat a nivell turístic i cultural, i molt orgullosos de tots els èxits que està collint la pel·lícula, a la qual desitgem moltíssima sort en les pròximes cites dels Premis Goya i els Oscar", ha manifestat en un comunicat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.

Paterna, localitat coneguda per la seua Cordà, s'ha convertit des del rodatge d'Almodóvar en la ciutat de les coves de 'Dolor y Gloria', una característica que "emociona i està deixant una empremta inesborrable" en la història de la ciutat i en el seu record.

En homenatge i reconeixement al film, l'Ajuntament de Paterna ha creat la ruta de 'Dolor y gloria' i aquest dimecres, 15 de gener, presenta una exposició dedicada al rodatge, a les 11 hores en l'Espai Cultura Coves del Batà.

Aquesta pel·lícula ha generat un interés turístic creixent per les singulars coves i el seu entorn, part de la història del film, que transcorre en aquest ambient tan singular i propi de Paterna.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento