Comunitat Valenciana

Compromís plora la mort d'Isabel-Clara Simó, "referent de l'emancipació de les dones"

El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha expressat les condolences de la coalició per la mort d'Isabel-Clara Simó, "tot un referent de la literatura catalana i valenciana, del feminisme i de l'emancipació de les dones".
Síndic de Compromís en Els Corts, Fran Ferri, en imatge d'arxiu
Síndic de Compromís en Els Corts, Fran Ferri, en imatge d'arxiu
COMPROMÍS
Síndic de Compromís en Els Corts, Fran Ferri, en imatge d'arxiu

L'autora d'Alcoi (Alacant) ha mort aquest dilluns als 76 anys. Nascuda el 4 d'abril de l'any 1943, es va llicenciar en Filosofia en la Universitat de València (UV), iniciant la seua trajectòria amb la consecució del Premi Víctor Català.

Després de dècades dedicada a l'escriptura i amb una cinquantena de títols, Simó havia sigut distingida amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, a banda de ser membre de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i guanyadora del 49 Premi d'Honor dels Lletres Catalans.

"Peviurà per sempre en els seus llibres i en tot el que ens ha aportat com a societat", ha proclamat el síndic de Compromís en roda de premsa, amb l'objectiu de realitzar un "homenatge" a la seua trajectòria i a la seua contribució a la literatura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento