Comunitat Valenciana

Extremoduro ven més de 200.000 entrades de la seua gira de comiat en les primeres 24 hores

En les primeres 24 hores des que s'anunciara la gira de comiat d'Extremoduro -que s'obrirà el pròxim mes de maig a València- i isqueren les entrades a la venda, es van vendre més de 200.000 localitats.
Roberto Iniesta d'Extremoduro
Roberto Iniesta d'Extremoduro
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS
Roberto Iniesta d'Extremoduro

"Aquesta xifra suposa el rècord absolut de vendes a Espanya en un sol dia, de qualsevol artista, nacional o internacional, i depassa qualsevol previsió o expectativa", remarca el comunicat remès a Europa Press, que afig que "en diverses ciutats estan ja a punt d'esgotar-se totes les entrades".

La separació d'Extremoduro, feta pública per la banda la passada setmana, "es materialitzarà finalment" després de dotze concerts que tindran lloc al maig, juny i juliol del 2020.

Les entrades per als concerts poden adquirir-se des de la web de la banda, la web de Livenation, Ticketmaster i El Corte Inglés.

Extremoduro ha anunciat una gira de comiat, dies després de confirmar la seua separació, amb la qual visitarà huit ciutats. Les cites seran a València (15 i 16 de maig, Marina Sud), Múrcia (22 i 23 de maig, La Fica), Sevilla (30 de maig, Estadi La Cartuja) i Madrid (5 i 6 de juny, Auditori Miguel Ríos de Rivas).

També passaran per Santiago de Compostel·la (13 de juny, Monte do Gozo), Càceres (20 de juny, Recinte Firal), Barcelona (26 i 27 de juny, Parc del Fòrum) i Bilbao (18 de juliol, Kobetamendi).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento