Comunitat Valenciana

Angels ven la seua participació en Torre Oria i multiplica per cinc la seua inversió

Angels, la societat d'inversió pertanyent a Marina d'empreses i impulsada per Juan Roig, ha venut la participació del 10 per cent que li quedava en Torre Oria -va entrar en el celler en 2011-, amb el que multiplica per cinc la seua inversió, segons ha informat en un comunicat conjunt amb el celler.

Eloy Bautista, director general de Torre Oria, i Pablo Aranda, director financer, han adquirit eixe 10% de la participació de l'empresa que mantenia en cartera Angels, que va entrar en el celler quan travessava una situació econòmica delicada. Des d'aleshores la companyia, ha incrementat notablement les seues vendes, que han passat dels 3,5 milions d'euros en 2012 als 20 milions en 2019.

Eloy Bautista va adquirir al desembre de 2017 la majoria de l'empresa a Angels, que va mantindre una participació del 10%. Ara, amb aquesta eixida, per la qual Bautista i Aranda queden com a socis únics, Angels multiplica per cinc la seua inversió inicial de 900.000 euros i obté un retorn de 4,5 milions d'euros.

Des de 2012, Torre Oria ha invertit més de cinc milions d'euros en la millora de les seues instal·lacions i ha llançat productes innovadors, com Aviva, o la sèrie de "vins de conte", entre els quals destaquen Blancauvas o Caperucita Tinta. En l'actualitat, són 55 les persones que integren la plantilla del celler, que exporta a més de 30 països, com Bèlgica, la Xina, EUA, Rússia i el Japó, entre d'altres.

"Sempre estaré agraït a l'oportunitat que em va brindar Angels, que ha tingut un paper fonamental en la reorientació de la missió de la companyia: satisfer al consumidor final oferint vins amb la millor relació qualitat-precie, la qual cosa ens ha portat a produir els vins que els agraden als consumidors i no solament a nosaltres. El nostre repte ara és, amb les bases que hem construït junts, seguir creixent apostant especialment pels mercats internacionals", ha indicat Eloy Bautista.

"Torre Oria es converteix en un nou cas d'èxit d'inversió d'Angels, del que estem molt orgullosos. I no solament perquè hem recuperat cinc vegades l'invertit, sinó perquè hem contribuït a la consolidació i creixement de l'empresa. La tasca d'Eloy al capdavant de Torre Oria és un exemple immillorable de la importància de tindre la persona adequada liderant i gestionant la companyia", ha afegit Carlos Serrano, gerent d'inversions d'Angels.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento