Comunitat Valenciana

El SanSan anuncia Bombay Bicycle Club com a cap de cartell internacional

El festival SanSan, que se celebrarà del 9 a l'11 d'abril en la localitat de Benicàssim (Castelló), ha anunciat la banda Bombay Bicycle Club com a cap de cartell internacional. Serà "l'únic escenari espanyol" pel qual passaran els britànics l'any 2020 per a presentar el seu nou disc, 'Everything Else Has Gone Wrong'.

Així ho ha avançat l'organització de la trobada, que també confirma als holandesos Chef Special amb nou àlbum i més noms del panorama nacional per a la setena edició del festival: Derby Motoreta's Burrito Kachimba, Gimnástica, Arco -acaba de llançar 'Debo', el primer single del seu pròxim disc que publicarà el pròxim any- Tórtel, Chucho, Uniforms i Molina Molina.

Les noves confirmacions se sumen a altres bandes i artistes del cartell, entre els quals es troben Leiva, Sidecars, Dorian, Zahara, Novededes Carminha, Mucho, Nerabe, Badlands, Blanco Palamera, Miss Caffeina, La Casa Azul, Carolina Durante, La Bien Querida, Delaporte, Las Chillers, The Crap Apples, Los Punsetes, Varry Brava, Locoplaya, Cala Vento, Mujeres, Rusos Blancos, Glitch Gyal, Xoel López, Rayden, Mr.Kilombo, Zea Mays, Lígula i Betacam.

"Un còctel de propostes que seguiran ampliant-se i explotaran en els seus diferents escenaris durant les vacances de Setmana Santa, en el primer gran festival de la temporada", destaquen els impulsors del certamen en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento