Comunitat Valenciana

Arriba 'Technovation girls' a la UPV per a desafiar les xiques a crear una 'app' contra problemes socials

El repte 'Technovation girls' arriba al campus de Gandia (València) de la Universitat Politècnica de València (UPV) per a desafiar les xiques de deu a 18 anys a construir un pla de negoci i una apl...
Algunes de les participants en el repte 'Technovation'
Algunes de les participants en el repte 'Technovation'
UPV
Algunes de les participants en el repte 'Technovation'

Aquest concurs d'emprenedoria tecnològica arranca dijous que ve, 28 de novembre, a les 12 hores, i ja ha comptat amb la participació de més de 23.000 xiquetes de més de cent països.

L'objectiu d'aquest projecte és inspirar i "empoderar"xiquetes i joves de tot el món perquè es convertisquen en emprenedores i líders tecnològiques, resolent problemes de la seua comunitat, detalla la institució acadèmica en un comunicat.

Participen xiques en equips de cinc, juntament amb adults (professor, pare, mare, professional del món de la tecnologia, màrqueting, o estudiant universitari), professionals i empreses del món de la tecnologia, així com l'ambaixadora de 'Technovation' a la Comunitat Valenciana, Mª José Valero.

Després de formar part del repte, les xiques expressen més interés per la tecnologia i el lideratge, mentre que el 58% dels alumnes s'inscriuen en més cursos d'informàtica després del seu pas per 'Technovation'.

De fet, els exalumnes comencen els seus propis negocis, es presenten en esdeveniments prestigiosos, es coneixen, es reuneixen amb líders mundials i fins i tot tornen per a recolzar a les noves generacions de 'Technovation girls', com ha destacat el director de la càtedra d'Innovació del campus de Gandia, José Marín.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento