El xef valencià Ricard Camarena ha rebut el Premi Nacional de Gastronomia com a Millor Cap de Cuina 2018, que atorga la Reial Acadèmia de Gastronomia, durant l'acte que s'ha celebrat aquest dilluns en el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia de Madrid.
Camarena estava nominat a aquest guardó juntament amb Paco Morales, del restaurant Noor a Còrdova, i Iván Cerdeño d'Iván Cerdeño-Cigarral del Ángel a Toledo. El cuiner valencià s'ha alçat finalment amb la distinció, després de diversos anys nominat en aquesta categoria.
Amb aquest premi, considerat el "Goya de la cuina", Camarena tanca un any 2018 "esplèndid" en el qual també ha aconseguit la segona estrela de la Guia Michelin i va ser considerat com el Millor cuiner internacional per la prestigiosa guia italiana 'Identità Golose', recorden des de l'oficina del xef.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios