Comunitat Valenciana

Puig sobre la decisió de Ferraz sobre la candidatura de Rodríguez a Ontinyent: "La respecte encara que no la compartisc"

  • El president del PSPV, Ximo Puig, ha assenyalat aquest dimecres en relació a la decisió de Ferraz que el socialista Jorge Rodríguez, investigat en l'Operació Alqueria, no puga ser candidat a l'alcaldia d'Ontinyent que no sap "si és el moment processal oportú per a prendre eixa decisió" -que creu que no és "irreversible"- i ha agregat: "Jo la respecte, encara que no la compartisc".
Jorge Rodríguez en la roda de premsa en imatge d'arxiu
Jorge Rodríguez en la roda de premsa en imatge d'arxiu
PSPV-PSOE - Archivo
Jorge Rodríguez en la roda de premsa en imatge d'arxiu

"És la decisió que ha pres qui correspon i és la seua decisió, pense sincerament que en aquests moments del que es tracta és de saber exactament què hi ha en eixe sumari", ha dit en declaracions als mitjans, mostrant el seu desig que "al més prompte possible se solucione la qüestió jurídica i s'alce el secret (de sumari) i a partir d'ací prendre les decisions definitives", perquè la suspensió de militància de Rodríguez, ha remarcat, és temporal.

Preguntat sobre si s'ha sentit desautoritzat per la direcció federal, ha indicat que sap "quines limitacions té cadascun en aquesta qüestió" i ha insistit que per a ell el més important és "la representació del poble d'Ontinyent i la garantia de tots els ciutadans".

"Aquesta decisió jo crec que no és irreversible", ha apuntat Puig, que ha indicat que cal esperar al fet que s'alce el secret de sumari per a veure si del que s'està parlant és "simplement una decisió errònia en un moment donat en la designació d'un consell d'administració".

Així, ha reiterat que en el moment processal actual "és fonamental saber de què s'acusa Rodríguez" i "aleshores hi haurà una decisió definitiva". "El fonamental és saber finalment en quines condicions està Jorge Rodríguez per a poder presentar-se", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento