Comunitat Valenciana

UMH mira si el director del màster de Cifuentes tenia relació amb una professora a la qual va avaluar per a una càtedra

  • La Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx (Alacant) està recaptant informació per a conéixer si el professor Enrique Álvarez Conde, director del màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, tenia alguna relació personal amb una professora d'aquesta institució acadèmica a la qual va avaluar per a la càtedra que ocupa com a membre del tribunal corresponent.
El catedràtic Enrique Álvarez Conde.
El catedràtic Enrique Álvarez Conde.
Europa Press
El catedràtic Enrique Álvarez Conde.

Álvarez Conde va formar part com a vocal del tribunal de l'oposició de la Universitat Miguel Hernández d'Elx que va examinar a la professora Rosario Tur per a la càtedra de Dret Constitucional que ocupa.

Fonts de la UMH d'Elx han indicat a Europa Press que la informació que la institució acadèmica recapta pretén determinar si entre tots dos "existia una relació personal" en aquest moment. Açò suposaria una anomalia davant la qual s'hauria d'actuar.

Es dóna la circumstància que Rosario Tur, segons publiquen diferents mitjans de comunicació, va ser també professora del màster de Cristina Cifuentes i docent d'una de les assignatures en les quals la presidenta de la Comunitat de Madrid va obtindre major puntuació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento