Trias proposa fer urbanisme pensant en els veïns

«Sóc un pediatre en excedència que vol ser alcalde de Barcelona».  El president del grup municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias, va proposar que Barcelona deixi de banda la seva política d’urbanisme dur pensat per lluir i oblidi el turisme a l’engròs i la promoció de la festa.
A canvi, Trias creu que s’ha d’impulsar un urbanisme pensat en els veïns i el seu benestar, en la creació de llocs de treball, d’habitatge i serveis. Només amb aquesta fórmula els barcelonins recuperaran la il·lusió i la complicitat perduda amb la seva ciutat.
 
Xavier Trias va pronunciar ahir una conferència a l’auditori de La Pedrera sota el títol «Barcelona: nous valors, nou lideratge». Pel cap de l’oposició municipal, «si el mateix alcalde diu que s’ha perdut la legitimitat de l’autoritat» és perquè «encara està instal·lat en la Barcelona d’abans del 92».
 
Per tot això, Trias considera que la ciutat demana «ser dirigida de forma diferent» i es va oferir ell mateix per fer-ho: «Sóc un pediatre en excedència que vol ser alcalde de Barcelona.»
Mostrar comentarios

Códigos Descuento