Comunitat Valenciana

La gelateria de Jordi Roca es promociona a València i prepara el seu desembarcament a Alacant a finals d'any

  • La gelateria de Jordi Roca i Alejandra Rivas 'Rocambolesc' planeja el seu desembarcament a Alacant per a finals d'any. El nou espai, que se situarà en el Corte Inglés de l'avinguda Federico Soto, treballa ja en la creació d'un gelat amb "el més representatiu" de la ciutat per a preparar un dolç amb eixa forma i sabors.
Alejandra Rivas, 'Rocambolesc'
Alejandra Rivas, 'Rocambolesc'
EUROPA PRESS
Alejandra Rivas, 'Rocambolesc'

Així ho ha avançat este dijous Alejandra Rivas durant una acció promocional a València per a donar a conéixer el llançament del nou model Nou SUV Compacte Citroen C3 Aircross, en la qual ha confiat poder arribar a la capital alacantina en el mes de novembre.

Durant els pròxims tres dies, de 10.00 a 19.00 hores, un carret de 'Rocambolesc' convidarà els interessats a conéixer les particularitats del vehicle, -exposats en l'esplanada de l'Estació del Nord-, a un gelat "completament personalitzat" basat en les característiques que trien per al cotxe. Segons desitgen la carrosseria, el color, el maleter, possibilitats de connectivitat o imaginen la carretera per la qual van a conduir, assaboriran 'toppings' (cobertures) diferents, inspirats en cadascuna d'elles.

Sobre una base grisa metropolitan de xocolata amb llet, el client podrà personalitzar el gelat amb fins el 85 possibilitats diferents, inspirades en les opcions que oferix el cotxe i que prèviament haurà triat en una app, durant la seua visita al vehicle.

Hi ha huit bases de carrosseria, ha explicat Alejandra Rivas. Així segons els colors el gelat varia. Per al 'taronja spaicy', per exemple, s'ha preparat una cobertura de xocolata blanca, taronja leofilizada i cúrcuma, mentre per al 'breathing blue' es barreja xocolata blanca amb mora i nabiu.

En el cas dels sostres, hi ha ingredients com el iogurt leofilitzat o el sèsam negre, mentre per a la connectivitat s'ha fet un paper comestible amb el mateix logotip que utilitza el vehicle per a la selecció de música o la càmera posterior, entre altres possibilitats.

En imaginar la via per la circularà el Citroen, el client podrà degustar per exemple una 'arena' de galeta, o 'fang' fet de ganash amb un caramel cruixent, ha exemplificat Rivas.

Amb esta paleta de sabors, 'Rocambolesc' i Citroen arranquen a València una gira conjunta per les principals ciutats espanyoles per a promocionar el llançament del SUV Compacte Citroen C3 Aircross. De fet, este 'cotxe' gelat únicament es podrà degustar durant la gira.

"El que fem és un gelat completament personalitzable", ha destacat Rivas. De fet, 'Rocambolesc' "és l'única gelateria que pensa un 'topping' per a cada sabor", ha subratllat, alhora que ha avançat que també a Alacant portarà "toppings originals i divertits". Si per a Madrid van crear un gelat com l'Ós sabor 'Madroño', per a Girona El cul de la lleona i per a Barcelona El dit de Colom, per a Alacant faran també alguna cosa representativa de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento