Els misteris del cub de Rubik

  • El saló del Hobby acull el IV Campionat d'Espanya.
  • El campió el va resoldre en 12 segons.
  • 57.000 visitants van passar pel saló.
  • CONSULTA MÉS NOTÍCIES DE BARCELONA.
Alejandro Lamas, un dels guanyadors del IV Campionat Nacional de Cub de Rubik (Bricio Segovia).
Alejandro Lamas, un dels guanyadors del IV Campionat Nacional de Cub de Rubik (Bricio Segovia).
IV Campionat Nacional de Cub de Rubik al Saló del Hobby. El compres, el desmuntes i minuts més tard arribes a la conclusió que
mai més no podràs tornar a veure l’homogeneïtat dels colors de les sis cares que formen el, per a molts, maleit cub de Rubik.

Aquesta és la reacció habitual del jugador novell del cub multicolor amb orígens hongaresos. Però n’hi ha qui aconsegueix descobrir el gran secret de tan sofisticat artilugi.

Dotze segons va trigar en David Calvo, un bilbaí de 21 anys, en finalitzar el seu cub en el IV Campionat Nacional de Cub de Rubik que es va celebrar aquest cap de setmana a Barcelona.

Fer el cub de Rubik amb una mà o resoldre’l amb els ulls tapats –en David ho aconsegueix en 4 minuts- són algunes de les categories en què van participar 51 kubrikians que desperten els aplaudiments de tots aquells que tenen un Rubik aparcat a casa.

El marc escollit per aquest campionat ha estat el Saló del Hobby, una fira que aquest any ha batut rècords d’assistència amb més de 57.000 visitants aficionats al maquetisme, al col·leccionisme i a les manualitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento