Comunitat Valenciana

Fórmula 1/GP Espanya.- El McLaren d'Alonso s'atura en la segona volta en els entrenaments lliures del Gran Premi

  • El pilot espanyol Fernando Alonso s'ha quedat aturat en la segona volta d'instal·lació en els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya quan el motor Honda del seu McLaren ha gripat i ha deixat de funcionar.
McLaren
McLaren
MCLAREN
McLaren

No ha començat bé el GP d'Espanya de Fórmula 1 per a Fernando Alonso, l'últim abans que prove fortuna a les 500 milles d'Indianapolis. Malgrat les millores que ja duia el motor del MCL32, ha gripat en el segon revolt del Circuit de Barcelona-Catalunya durant la segona volta d'instal·lació, i Alonso no ha arribat a marcar un crono.

"Engine problem" ("Problema de motor"), ha dit ben clar Alonso per ràdio al seu equip. Uns problemes de motor que han provocat que s'ature el cotxe, amb una obligada frenada que ha fet malbé els pneumàtics posteriors, sobretot el dret, i a més ha provocat una fuita d'oli que ha deixat un bassal i que s'ha evidenciat quan els comissaris han retirat el cotxe amb la grua.

Alonso, que ja no va poder començar la cursa a Sotxi en el Gran Premi de Rússia, haurà d'esperar a veure si es pot salvar este motor, que era la tercera unitat de potència d'este Mundial, o si bé l'escuderia McLaren ha de posar un nou motor Honda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento