Detingut a Múrcia un grafiter que va causar danys en trens de rodalies d'Alacant per 18.000 euros

Detingut a Múrcia un grafiter que va causar danys en trens de rodalies d'Alacant per 18.000 euros

Detingut a Múrcia un grafiter que va causar danys en trens de rodalies d'Alacant per 18.000 euros
Detingut a Múrcia un grafiter que va causar danys en trens de rodalies d'Alacant per 18.000 euros (CNP)
Ampliar
  • Agents de la Policia Nacional d'Alacant han detingut en Múrcia un jove de 21 anys acusat de realitzar grafitis en vagons de trens de rodalies i provocar amb açò danys per valor de 18.000 euros.

La investigació va començar a la fi de l'any passat a través de diverses denúncies, en les quals es posaven de manifest la realització de pintades en diversos combois que causaven considerables danys en estar realitzades amb àcids abrasius i pintura permanents, segons ha informat la Comissaria.

La Brigada Provincial d'Informació, encarregada a Alacant d'investigar els actes de vandalisme, i com en este cas concret als "grafiters", va identificar l'arrestat pel seu firmar 'TAG'. Es tracta d'un senyal d'identitat que utilitza sempre que estampa qualsevol tipus de grafiti, i que ell mateix s'encarrega de donar la major publicitat de la seua el seu treball a través de les xarxes socials. Esta firma és personal i no és utilitzada mai per un altre grafiter "en senyal de respecte".

Dimarts passat els agents van localitzar a Múrcia el jove i el van detindre per delictes de danys, les reparacions dels quals ascendixen a 18.000 euros. El detingut va ser posat en llibertat després de prestar declaració en dependències policials.

Consulta aquí más noticias de Alacant.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2989620/0/detingut-murcia-grafiter-que-va-causar-danys-trens-rodalies-dalacant-per-18-000-euros/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios