Comunitat Valenciana

Puig s'alegra que el Banc Sabadell haja triat Alacant però no de la situació provocada

  • És "evident que la confiança que hi ha a la Comunitat Valenciana és un factor positiu per a aquestes i altres empreses".
  • El Banc Sabadell ha aprovat aquest dijous el trasllat del domicili social de l'entitat a Alacant.
  • L'entitat ha pres aquesta decisió davant la incertesa política i econòmica que ha originat la celebració del referèndum il·legal a Catalunya.
Ximo Puig en imagen de archivo
Ximo Puig en imagen de archivo
Europa Press
Ximo Puig en imagen de archivo

El 'president' de la Generalitat Valenciana, XimoPuig, ha assegurat aquest dijous que s'alegra de la decisió del Banc de Sabadell de traslladar el seu domicili social a Alacant, però ha precisat que no s'alegra "de la situació que provoca aquesta realitat".

Puig s'ha pronunciat en aquests termes després de conèixer-se que el consell d'administració de Banc Sabadell ha aprovat en una reunió extraordinària el trasllat del domicili social de l'entitat a Alacant davant la incertesa política i econòmica que ha originat la celebració del referèndum il·legal a Catalunya diumenge passat.

"Estem en unes circumstàncies molt complicades. M'alegre que finalment el Banc Sabadell prenga la decisió d'estar a Alacant però no de la situació que provoca aquesta realitat", ha indicat el cap del Consell.

En qualsevol cas, Puig creu que és "evident que la confiança que hi ha a la Comunitat Valenciana és un factor positiu per a aquestes i altres empreses que, en aquests moments, estan tenint la voluntat de vindre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento