Comunitat Valenciana

Detingut a Múrcia un grafiter que va causar danys en trens de rodalies d'Alacant per 18.000 euros

  • Agents de la Policia Nacional d'Alacant han detingut en Múrcia un jove de 21 anys acusat de realitzar grafitis en vagons de trens de rodalies i provocar amb açò danys per valor de 18.000 euros.

La investigació va començar a la fi de l'any passat a través de diverses denúncies, en les quals es posaven de manifest la realització de pintades en diversos combois que causaven considerables danys en estar realitzades amb àcids abrasius i pintura permanents, segons ha informat la Comissaria.

La Brigada Provincial d'Informació, encarregada a Alacant d'investigar els actes de vandalisme, i com en este cas concret als "grafiters", va identificar l'arrestat pel seu firmar 'TAG'. Es tracta d'un senyal d'identitat que utilitza sempre que estampa qualsevol tipus de grafiti, i que ell mateix s'encarrega de donar la major publicitat de la seua el seu treball a través de les xarxes socials. Esta firma és personal i no és utilitzada mai per un altre grafiter "en senyal de respecte".

Dimarts passat els agents van localitzar a Múrcia el jove i el van detindre per delictes de danys, les reparacions dels quals ascendixen a 18.000 euros. El detingut va ser posat en llibertat després de prestar declaració en dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento