Comunitat Valenciana

Porten al TSJCV borses amb roba per als caps de la Gürtel Correa i Crespo

  • Un parell de persones han traslladat al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) diverses borses amb roba per als caps de la trama Gürtel Francisco Correa i Pablo Crespo, condemnats a 13 anys i a 13 anys i tres mesos de presó, respectivament, per falsejar les edicions de la fira de turisme Fitur entre els anys 2005 i 2009 dins de la peça 3 del cas Gürtel.
Borses amb pertinences de condemnats per Gürtel
Borses amb pertinences de condemnats per Gürtel
Europa Press
Borses amb pertinences de condemnats per Gürtel

El primer a portar estes pertinences al tribunal valencià ha sigut un advocat del despatx que representa el considerat 'número 2' de la trama, Pablo Crespo, qui ha assenyalat en declaracions als mitjans de comunicació que este gest pretén "demostrar" que el seu client "no té intenció d'eludir la justícia".

Un quart d'hora més tard, aproximadament, ha acudit al palau de justícia una altra persona que portava també altres tres borses amb roba i que no ha volgut fer declaracions als periodistes. Segons ha pogut saber Europa Press, en l'interior de les borses hi ha roba per a Francisco Correa.

Durant este matí, la fiscal encarregada d'esta peça està sol·licitant l'adopció de mesures per als caps de la trama per a resoldre sobre la seua situació processal fins que la sentència de Fitur siga declarada ferma. Anticorrupció ha demanat ja l'ingrés immediat a la presó per a Correa i Crespo.

El següent en el torn de compareixences serà el responsable d'Orange Market, Álvaro Pérez, conegut com 'El Bigotes'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento