Instal·len videovigilància al Nitbus contra el vandalisme

  • Ja en tenen 28 dels 151 autobusos que cobreixen el servei.
  • Al juny, estaran tots equipats.
  • Cada vehicle disposarà de quatre càmeres.
Cada autobús comptarà amb quatre càmeres.
Cada autobús comptarà amb quatre càmeres.
EMT
Cada autobús comptarà amb quatre càmeres.

Els autobusos nocturns que recorren l’àrea metropolitana de Barcelona aniran equipats amb càmeres de seguretat. El president de l’Entitat Metropolitana del Transport, Antoni Poveda, va presentar aquest dimarts el nou sistema de videovigilància, que s’implantarà de forma paulatina.

De fet, ara com ara, 28 vehicles, dels quals vuit estan en servei, ja tenen instal·lades les càmeres. I es preveu que, a finals d’abril, tots els cotxes que depenen de la companyia Mohn S.L. estiguin equipats. Al proper mes de juny ho estaran els de l’empresa Tusgsal. En total, són els 151 autobusos que cobreixen 17 línies del Nitbus. Cadascun dels cotxes comptarà amb quatre càmeres: una a l’entrada i tres cobrint la resta del vehicle.

"L’objectiu és garantir la seguretat dels usuaris i dels conductors", va assenyalar Poveda, qui va recordar que la raó d’aquesta iniciativa és que funcioni com a un "element de dissuasió" davant comportaments incívics. I, en cas que es produeixin, "per la seva persecució", va puntualitzar.

Les imatges només s’usaran si hi passa algun succés. De no ser així, es descarregaran a les cotxeres i s’enviaran al centre de control on, després de 30 dies, s’esborraran de forma automàtica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento