Motors antics que rugeixen com els nous

  • Auto Retro mostrarà clàssics com cotxes Alfa Romeo i motos Sanglas.
  • Hi haurà un concurs de reparació de 600.
Auto Retro mostrarà clàssics del motor com Alfa Romeo i Sanglas.
Auto Retro mostrarà clàssics del motor com Alfa Romeo i Sanglas.
ARCHIVO
Auto Retro mostrarà clàssics del motor com Alfa Romeo i Sanglas.

Clàssics del motor. Peces de col·leccionista. Petites joies de l’asfalt. El Saló Auto Retro celebra una nova edició a Barcelona, i ja en van 27. S’hi podran veure fins a 600 vehicles que formen part de la història rodada a les carreteres.

Entre d’altres, a la fira s’exhibiran 14 models de cotxes d’Alfa Romeo que han marcat la història de la marca italiana, que tot just enguany celebra el seu centenari. També s’hi podrà veure una retrospectiva de les motocicletes Sanglas, amb una vintena d’unitats exposades a través de les quals es mostrarà la seva evolució. I Auto Storica presentarà l’Aston Martin DB5 de James Bond.

En la zona més lúdica i competitiva es podrà participar en curses en una pista d’eslot que recrea el traçat de l’antic circuit de Montjuïc i un concurs de reparació de 600, organitzat per les cerveses Moritz.

Auto Retro Barcelona obrirà dissabte les seves portes. Es podrà visitar fins al dimecres dia 8 de desembre.

El saló del vehicle garantitzat

Se celebrarà també a la fira i l’entrada serà gratuïta per als visitants de l’Auto Retro. S’hi posaran a la venda 1.200 cotxes seminous, nacionals i d’importanció, amb una mitjana de 30.000 quilòmetres. Els preus oscil·len entre els 6.000 i els 13.000 euros, tot i que n’hi ha de més barats –el més econòmic val 4.900 euros– i amb més quilometratge.

*Fira de Barcelona. Palau 2 de Montjuïc. De 10.00 a 20.00 hores. Preu de les entrades 15 euros (nens entre 8 i 14 anys, 5 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento