Comunitat Valenciana

Detinguts dos homes per robatoris amb arma blanca a Alcásser i Picassent

La Guàrdia Civil de València ha detingut els autors de dos robatoris amb violència i intimidació perpetrats a les localitats d'Alcásser i Picassent (València) amb arma blanca.
Vehicle de la Guàrdia Civil (arxiu)
Vehicle de la Guàrdia Civil (arxiu)
Alberto Ruiz - Europa Press
Vehicle de la Guàrdia Civil (arxiu)

Els agents, en el marc de l'Operació 'Jellow', van tindre coneixement d'un robatori amb intimidació ocorregut en un supermercat de la localitat d'Alcásser, informa la Benemérita en un comunicat.

Un home que portava mascareta i gorra, per a dificultar la seuaidentificació, va accedir a l'establiment, va amenaçar la caixera amb una navalla d'uns 20 centímetres i es va portar un total de200 euros en bitllets de diferent valor.

La investigació va donar com a resultat, a la fi del passat mes, la identificació, localització i detenció de l'autor dels fets: un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola.

A més, en el marc de l'Operació 'Kaprinox', els agents de laGuàrdia Civil de València van investigar un robatori amb violència iintimidació que va tindre lloc el passat mes a la localitat de Picassent. Una dona, en eixir del seu domicili, va ser assaltada per un home que portava un ganivet de grans dimensions, i la va obligar a entrar de nou a la seua casa, on l'autor dels fets va obligar la parella de la víctima a entregar-li diners en metàl·lic, diverses joies i dos telèfons mòbils.

Després de la corresponent investigació, es va procedir a la identificació i detenció de l'autor: un home de 58 anys i denacionalitat espanyola.

En tots dos casos els autors han sigut detinguts per delictes de robatori amb violència i intimidació. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Picassent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento