Comunitat Valenciana

L'Audiència d'Alacant condemna a set anys de presó a un home per abusar sexualment d'una menor discapacitada

La Secció Tercera de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a set anys i un dia de presó a un home per un delicte continuat d'abusos sexuals a una menor, que tenia 16 anys en el moment dels fets, i pateix una discapacitat psíquica del 55% amb un retard mental lleu-moderat.
Archivo - Arxiu - Façana de la Ciutat de la Justícia de l'Audiència d'Alacant
Archivo - Arxiu - Façana de la Ciutat de la Justícia de l'Audiència d'Alacant
Joaquín Reina - Europa Press
Archivo - Arxiu - Façana de la Ciutat de la Justícia de l'Audiència d'Alacant

La sala imposa a més al penat una indemnització de 10.000 euros pels danys morals que va patir la xica, qui ha vist afectada la seua relació de confiança amb les persones adultes i ha perdut llibertat de moviments, segons detalla la sentència. L'home, de 42 anys quan va cometre els abusos, no podrà acostar-se a menys de 300 metres ni comunicar-se amb la menor durant deu anys, informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Els fets van ocórrer des de l'estiu fins al mes de novembre del 2020 quan condemnat i perjudicada "es van conéixer i van mantindre diverses trobades sexuals, bé en el cotxe o bé en el domicili d'ell, en un municipi de la província d'Alacant".

L'òrgan judicial assenyala que en aquestes cites l'home actuava "amb la intenció d'atemptar contra la llibertat sexual de la menor" malgrat que coneixia la seua discapacitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento