Comunitat Valenciana

Elísabet Benavent tanca aquest dimecres en la Biblioteca Valenciana el cicle Trobada d'Escriptors

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu tanca el cicle de la Trobada d'Escriptors amb Elísabet Benavent, autora de la saga de 'Valeria', i convida als lectors a assistir a la trobada dimecres que ve 18 de maig en el Monestir de Sant Miquel dels Reis.
Elísabet Benavent, autora de la saga de 'Valeria'
Elísabet Benavent, autora de la saga de 'Valeria'
GVA
Elísabet Benavent, autora de la saga de 'Valeria'

L'esdeveniment no requereix reserva de plaça i permetrà al públic xarrar amb l'escriptora valenciana coneguda per la col·lecció de llibres protagonitzats per Valeria, que va començar la seua marxa en 2013 en paper i va saltar en 2020 a les pantalles de la plataforma Netflix, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Els llibres 'En los zapatos de Valeria', 'Valeria en el Espejo', 'Valeria en Blanco y Negro' i 'Valeria al Desnudo' componen la saga, a la qual se sumen altres títols d'aquesta autora supervendes, com 'Persiguiendo a Silvia', 'Seremos recuerdos' o 'El arte de engañar al karma'.

Amb la participació de Benavent es conclou aquesta edició de la Trobada amb Escriptors que ha recuperat la presencialitat i per la qual han passat 2.000 escolars de tota la Comunitat Valenciana.

La nòmina d'escriptors que enguany han passat per la Biblioteca Valenciana ha sigut: Blue Jeans, Rafa Lahuerta, Ana Penyas, Elia Barceló, Bàrbara Blasco, Ximo Cerdà, Maria Viu, Sandra Capsir, Juan Vicente Piqueras, Muriel Villanueva, Enric Senabre, Bibiana Collado i Elísabet Benavent. A més, s'han desenvolupat tallers didàctics dedicats al còmic, cal·ligrafia, narrativa, poesia, teatre i biblioteconomia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento