Comunitat Valenciana

Troben mort a la presó al líder de la secta destructiva que es va instal·lar a Vistabella (Castelló)

-
Archivo - Arxiu - Imatge de la masia en Vistabella (Castelló)
Archivo - Arxiu - Imatge de la masia en Vistabella (Castelló)
GOOGLE MAPS
Archivo - Arxiu - Imatge de la masia en Vistabella (Castelló)

El líder de la secta destructiva que es va instal·lar en una masia de la localitat castellonenca de Vistabella del Maestrat ha sigut trobat mort a la presó Castelló I, on romania des que la titular del Jutjat d'Instrucció 6 de Castelló acordara el passat mes de març el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança.

Segons ha pogut saber Europa Press, la troballa es va produir aquest diumenge de matí, durant el recompte dels presos. La mort s'estima que pot ser natural, per les patologies prèvies que tenia l'home.

A més del líder de la secta, la jutgessa va decidir l'ingrés a la presó d'altres dos detinguts, mentre que altres sis arrestats van quedar en llibertat provisional amb mesures cautelars d'allunyament i prohibició de comunicació respecte a les víctimes.

La causa, que està declarada secreta, està oberta, entre uns altres, per delictes d'agressió i abús sexual, tant contra adults com contra menors d'edat, tracta d'éssers humans amb finalitats de dominació domèstica i sexual i exhibició de pornografia a menors, sense perjuí d'ulterior qualificació.

La Generalitat Valenciana va assumir la tutela de dos persones menors d'edat alliberades de la secta destructiva instal·lada en la masia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento