Comunitat Valenciana

La Xaranga Abanda de la Banda de Foios, premiada com la millor d'Espanya

La xaranga Abanda, de la Banda de Foios (València), ha obtingut el primer premi en el VIII Concurs Nacional que s'ha celebrat en Poza de la Sal (Burgos).
Xaranga Abanda
Xaranga Abanda
AYUNTAMIENTO DE FOIOS
Xaranga Abanda

El grup musical, integrat per 13 músics, s'ha alçat amb el primer premi en el certamen i amb el premi a la millor percussió.

En la cita, la xaranga de Foios va participar al costat d'altres 11 arribades de diverses comunitats autònomes.

Per a aconseguir aquest reconeixement, els músics van haver de realitzar diverses actuacions. En primer lloc, van interpretar una peça de set minuts amb un mix de cançons actuals i conegudes.

A continuació, van participar en dos cercaviles per diferents punts del municipi amb l'objectiu d'animar i divertir al públic present i imposar-se a les actuacions de les altres xarangues.

Finalment, el bon fer dels músics d'Abanda de la Banda els va permetre aconseguir el premi que els reconeix com a millor xaranga de tota Espanya.

Des de l'Ajuntament de Foios, el regidor de Festes, Juan Antonio Pacha, ha donat l'enhorabona a tots els músics components i participants per "tan merescut premi i reconeixement". "Tot bon treball té la seua recompensa", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento