Comunitat Valenciana

Dos policies reanimen a un home en aturada cardiorespiratòria a Alboraia (València)

Dos agents de la Policia Local d'Alboraia (València) han salvat la vida d'un home que havia entrat en aturada cardiorespiratòria en la platja de Port Saplaya i que va aconseguir reanimar-se abans de l'arribada dels servicis sanitaris.
Un vehicle policial a Alboraia (València)
Un vehicle policial a Alboraia (València)
AYNTAMIENTO ALBORAYA
Un vehicle policial a Alboraia (València)

Els fets van ocórrer el cap de setmana passat, quan un home que es trobava en la platja va entrar en aturada cardiorespiratòria i els dos agents van aplicar la reanimació cardiopulmonar (RCP) fins a l'arribada del SAMU, segons ha relatat el consistori en un comunicat.

Els policies van cridar a una altra patrulla que comptava amb desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA), però finalment no va ser necessària la seua utilització, ja que gràcies a la correcta aplicació de la RCP dels agents municipals la víctima va recuperar la consciència abans de ser traslladat a l'Hospital Clínic de València.

Així, "es va poder reduir el temps en el qual l'home va estar en aturada cardiorespiratòria, la qual cosa va ser vital segons els servicis sanitaris d'emergències", ha explicat el consistori.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento