Comunitat Valenciana

La Generalitat facilita la mobilitat aquest cap de setmana per a acudir amb Metrovalencia al certamen 'Eurocrew'

La Generalitat facilitarà els dies 23 i 24 d'abril els desplaçaments a Fira València en la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia amb l'objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudisquen al certamen 'Eurocrew', relacionat amb els cotxes modificats.
Archivo - Arxiu - Parada de tramvia
Archivo - Arxiu - Parada de tramvia
GVA
Archivo - Arxiu - Parada de tramvia

Durant la celebració del certamen, el servici de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts entre setmana entre les 6.00 i les 23.00 hores, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El dissabte 23, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores, mentre que des de Fira l'últim transport s'oferirà a les 22.19 hores. El diumenge 3, el primer comboi partirà a les 7.20 hores de Doctor Lluch i l'últim tramvia des de Fira a les 22.19 hores.

Amb la finalitat d'agilitzar el servici, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situada en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servici poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l'App oficial de Metrovalencia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento