Comunitat Valenciana

Ángel Giménez, nou director mèdic de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre

El doctor Ángel Giménez s'ha s'ha incorporat aquesta setmana a l'equip directiu de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre com el seu nou director mèdic.
Ángel Giménez, nou director mèdic de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre
Ángel Giménez, nou director mèdic de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre
VITHAS
Ángel Giménez, nou director mèdic de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre

El Dr. Giménez és doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de València, i aquesta especialitzat en cirurgia general i digestiva, amb formació rebuda a l'Hospital Clínic Universitari. Així mateix, és màster en Alta Gestió Sanitària en Arthur-Andersen.

Al llarg de la seua trajectòria professional, el Dr. Giménez ha coordinat, organitzat i participat en diversos comités clínics i programes de salut, així com en nombrosos estudis d'investigació, segons ha informat l'hospital en un comunicat.

Després d'uns anys com a facultatiu especialista en diferents hospitals de la Comunitat Valenciana, va iniciar la seua activitat gestora com a cap de secció en funcions del Servici de Cirurgia General i Digestiva en l'Hospital Marina Alta de Dénia. Després va ocupar el lloc de cap de servici a l'Hospital Universitari de la Ribera i alhora exercia el mateix càrrec a l'Hospital de Líria.

Posteriorment, va ser director mèdic a l'Hospital Clínic Universitari de València durant tres anys, i durant 10 anys va exercir aquesta mateixa funció en l'Hospital de la Ribera. Finalment, va ser gerent de l'Hospital Marina Salut de Dénia durant huit anys i professor agregat en la Universitat Catòlica de València.

L'objectiu d'aquest nomenament és potenciar l'estructura mèdica i la cartera de servicis assistencials d'acord a les línies marcades en el pla estratègic de Vithas i donar "un fort impuls" al projecte d'acreditació en la 'Joint Commission International'. Aquestes són les directrius professionals del nou director mèdic de l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre.

El Dr.Giménez afronta amb "il·lusió" aquesta nova etapa professional i ha destacat "la gran activitat assistencial que realitza l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre, duta a terme per un equip de professionals d'un alt prestigi, basada en una àmplia cartera de servicis, una dotació tecnològica molt important i uns resultats assistencials molt competitius".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento