Comunitat Valenciana

Cvirus.- El 98,2% dels centres educatius té totes les seues aules en funcionament: hi ha només 49 grups confinats

El 98,2 per cent dels centres educatius de la Comunitat Valenciana tenen totes les seues aules en funcionament en la tercera setmana de febrer i el 99,9% dels grups han seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència per coronavirus, segons les dades facilitades aquest dilluns per la Conselleria d'Educació.

Les autoritats sanitàries han determinat que, a data del passat divendres 18 de febrer, estigueren confinats un total de 49 grups de 36 centres educatius. Açò vol dir que el 98,2% dels centres educatius va concloure la setmana amb totes les seues aules en funcionament.

Durant la setmana passada es va determinar el confinament de 17 grups de 16 centres educatius. A més, s'han desconfinat 139 grups de 76 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 32 grups de 20 centres.

El 0,8% del total de la població escolar d'Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP està confinada, ja que al 0,4% de l'alumnat que és positiu actiu se suma que, amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, Salut Pública ha establit l'aïllament preventiu d'un altre 0,4% d'alumnes per haver sigut contacte estret amb positius.

Respecte al personal docent, el 0,8% està confinat. Dins d'aquest percentatge, al 0,5% del professorat que és positiu actiu s'afig que, amb l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius, un altre 0,3% es troba en aïllament preventiu.

Per províncies, el 98,1% dels centres educatius de les comarques d'Alacant no té cap grup confinat. El 99,9% dels grups d'alumnes rep classes presencials amb total normalitat. A Alacant s'han confinat sis grups de cinc centres, s'han desconfinat 58 grups de 22 i romanen confinats, d'altres setmanes, onze grups de huit centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats a Alacant és de 17 aules de 13 centres educatius.

En la província està confinat el 0,8% de l'alumnat perquè hi ha un 0,5% que és positiu actiu més un altre 0,3% en aïllament preventiu per ser contacte estret amb positius. Quant al professorat, el 0,7% està confinat, ja que al 0,5% de docents positius actius s'afig que un altre 0,2% es troba en aïllament preventiu per l'aplicació de les mesures de prevenció.

A Castelló, el 98,1% dels centres educatius no té cap grup confinat. El 99,9% dels grups d'alumnes fa classes presencials sense problemes. Al llarg de la setmana passada, a Castelló, s'ha determinat el confinament de dos grups de dos centres educatius, s'ha desconfinat 17 grups de 14 centres i romanen confinats, d'altres setmanes, quatre grups de tres centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats és de sis aules de cinc centres educatius.

El 0,8% de l'alumnat està confinat perquè al 0,4% que és positiu se suma un altre 0,4% en aïllament preventiu en ser contacte estret amb positius. Quant al professorat, un 0,8% es troba confinat, ja que al 0,5% de docents positius actius s'afig que un altre 0,3% es troba en aïllament preventiu per l'aplicació de les mesures de prevenció i protecció de contactes estrets amb positius actius.

A València, el 98,2% dels centres educatius no té cap grup escolar confinat, el 99,9% dels grups realitza classes presencials amb total normalitat. Durant la setmana passada, a València, s'ha determinat el confinament de nou grups de nou centres educatius, s'han desconfinado 64 grups de 40 centres educatius i romanen confinats, d'altres setmanes, 17 grups de nou centres educatius. Per tant, el total acumulat de grups confinats en és de 26 aules de 18 centres educatius.

El 0,8% de l'alumnat a València està confinat perquè hi ha un 0,4% de positius actius més un altre 0,4% en aïllament preventiu per ser contacte estret amb positius. Quant al professorat, en la província està confinant el 0,8%, ja que al 0,5% de docents positius actius s'afig un altre 0,3% en aïllament preventiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento