Comunitat Valenciana

Sol i altes temperatures prèvies a un cap de setmana marcat per un descens dels termòmetres i vent

La Comunitat Valenciana ha clarejat aquest divendres amb cel buidat i altes temperatures prèvies a un cap de setmana que estarà marcat per un descens dels termòmetres i pel vent.
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat
EUROPA PRESS
Archivo - Arxiu - Clarejar a la Comunitat

Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquesta jornada també hi haurà boires o bancs de boira en punts de la costa d'Alacant i vent de component oest fluix amb brises en el litoral.

Les temperatures mínimes no patiran canvis o aniran en lleuger descens i les màximes pujaran a València i a l'interior de Castelló. Així, Alacant registrarà una mínima d'11ºC i una màxima de 21ºC; Castelló, de 8 i 20ºC; i València, de 8 i 25ºC.

El nivell de preemergència per risc d'incendis forestals per a hui és alt a l'interior de València i baix-mitjà en la resta de l'autonomia.

Demà, dissabte, hi haurà intervals de vent fort en el litoral d'Alacant i a l'interior nord de Castelló i un descens notable o extraordinari de les temperatures màximes. Així, Alacant registrarà una mínima de 10ºC i una màxima de 19ºC; Castelló, de 10 i 16ºC; i València, d'11 i 17ºC.

El diumenge s'esperen intervals nuvolosos durant la primera mitat del dia en la mitat sud de l'autonomia amb probables boires o bancs de boira matinals a l'interior. Les temperatures mínimes aniran en descens i les màximes pujaran en l'interior, mentre que no hi haurà canvis en el litoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento