Comunitat Valenciana

Sancionats 12 establiments aquest cap de setmana, només un d'ells per incomplir la normativa COVID

La unitat de Policia Nacional adscrita a la Generalitat ha imposat sancions a 12 establiments d'oci i restauració dins del dispositiu específic de control activat des del divendres 28 fins al diumenge 30 a la Comunitat Valenciana.
Inspeccions de la Policia de la Generalitat
Inspeccions de la Policia de la Generalitat
GVA
Inspeccions de la Policia de la Generalitat

D'aquestes 12 sancions, una s'ha proposat per incompliment de la normativa COVID i les altres 11 per infringir la Llei d'Espectacles, informa l'administració autonòmica.

Dins d'aquest dispositiu, amb inspeccions en 106 locals, la Policia de la Generalitat ha alçat 14 actes a persones que incomplien la normativa COVID i ha identificat a 307 ciutadans i controlat 192 vehicles.

Durant el cap de setmana ha realitzat 89 advertiments relacionats amb l'ús de la mascareta, la distància de seguretat i altres motius sanitaris relacionats amb la pandèmia.

Es tracta d'un operatiu en col·laboració amb altres forces de seguretat i policies locals, principalment per a la comprovació del compliment de la normativa COVID davant la situació de la sisena ona. Les actuacions s'han desenvolupat tant en establiments com en comerços i en el carrer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento