Comunitat Valenciana

La UV i la Fundació ONCE premiaran amb 7.500 euros idees sobre emprenedoria inclusiva

La Universitat de València (UV) i la Fundació ONCE premiaran amb 7.500 euros les millors idees sobre emprenedoria inclusiva. El concurs està destinat a l'estudiantat de la universitat i el termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de gener.

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius ha convocat aquest concurs en virtut del conveni que va crear l'Aula d'emprenedoria inclusiva 'Por Talento Emprende' de la Fundació ONCE, l'Associació Inserta Empleo i la Universitat de València.

El concurs 'Pon en marcha tu idea de emprendimiento inclusivo' és una competició oberta a tot l'estudiantat de la Universitat de València que busca reconéixer i premiar les millors solucions innovadores i originals als cinc reptes plantejats relacionats amb l'emprenedoria inclusiva.

D'entre els equips que plantegen una idea o proposta inicial per a participar en aquest concurs, assistisquen als tallers formatius previstos i desenvolupen un projecte o prototip de la seua idea inicial, se seleccionaran tres projectes guanyadors del concurs, que es premiaran amb 2.500 euros cadascun, destinats al desenvolupament de la idea.

El concurs va dirigit a tot l'estudiantat matriculat en el curs 2021/22 en titulacions oficials de grau, màster i doctorat de la Universitat de València i en el títol propi de la Universitat de València d'expert en startup management. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 30 de gener de 2022.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento