Comunitat Valenciana

Cvirus.- El Consell de la Joventut aplaudeix l'exemplaritat dels joves per vacunar-se "massivament"

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha celebrat la seua última assemblea d'un any en la qual ha destacat l'exemplaritat de la joventut en vacunar-se contra la COVID-19 "massivament".
Assemblea del CJV
Assemblea del CJV
CJV
Assemblea del CJV

Amb totes les mesures sanitàries necessàries, l'entitat va convocar aquest dimecres presencialment una assemblea general ordinària per a tancar un 2021 "de nou difícil" per al teixit associatiu juvenil de la ciutat.

En la trobada, totes les associacions van manifestar el seu suport als punts del dia i la presidenta, Ana Domínguez, va fer balanç d'un exercici "de transició i esperança cap a la nova normalitat post-COVID". Un "èxit de la ciència" que al seu juí demostra que "la joventut ha donat una resposta exemplar, vacunant-se massivament".

Domínguez va dedicar la seua intervenció a explicar el complet pla d'activitats, tant presencials com a telemàtiques, dut a terme durant 2021, des de campanyes de sensibilització, tallers formatius, cursos d'idiomes, actes institucionals, debats o tornejos i concursos, entre unes altres, a més d'agrair la implicació d'un gran nombre d'entitats i la col·laboració amb la Regidoria de Joventut de València.

Com a responsable municipal de Joventut, Maite Ibáñez va explicar els últims projectes i iniciatives que el consistori duu a terme en matèria de joventut, després del que va fer seguiment del Pla Jove 20219-2023.

Finalment, es va presentar de forma interactiva la Guia de participació del CJV en les juntes municipals de districte de la ciutat. Diversos grups de treball van debatre sobre les principals problemàtiques en matèria laboral, emancipació, salut i oci en col·laboració amb EIXAM Estudis, plantejant possibles solucions des d'una òptica jove per a integrar-les en l'estudi sobre l'impacte de la COVID-19 en la joventut de València presentat a l'octubre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento