Comunitat Valenciana

Quasi un centenar de joves entren a treballar nou mesos a l'Ajuntament de València

Un total de 87 joves menors de 30 anys s'incorporen a treballar durant nou mesos en l'Ajuntament de València amb el pla d'ocupació municipal Avancem!, al que es destinen 1,58 milions d'euros per a impulsar l'empleabilitat i la formació juvenil.
Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament de València
Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament de València
AJUNTAMENT
Archivo - Arxiu - Façana de l'Ajuntament de València

Els seleccionats formalitzen els seus contractes aquest dimecres 10 de novembre i comencen dilluns que ve 15. Aquest programa, impulsat amb fons municipals, pretén ajudar a un dels col·lectius més afectats per la pandèmia, a nivell laboral i emocional.

"Volem que se senten recolzats pel seu ajuntament, que ens senten del seu costat, volem donar-los ferramentes per a progressar i avançar", afirma en un comunicat la regidora d'Ocupació, Pilar Bernabé.

A més de contractes i formació, aquest programa d'ocupació compta amb assessorament especialitzat a través dels serveis de Barris per l'Ocupació i programes d'orientació basats en metodologies capdavanteres com la gamificació en la cerca d'ocupació.

En concret, els joves ocupen llocs com a tècnic/a jurídic/a, arquitecte/a, psicòleg/a, 'community manager', arquitecte/a tècnic/a, tècnic/a Mitjà en relacions laborals, treballador/a social, tècnic/a educació infantil, tècnic/a de laboratori, administratiu/a, tècnic/a de sistemes microinformáticos o auxiliar administratiu/a.

Al marge del programa, des del consistori destaquen que per segon mes consecutiu han baixat les xifres de parada registrada en la ciutat, unes dades que al seu juí són reflex de la recuperació i la reactivació de l'economia local.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento