Comunitat Valenciana

FGV realitza obres per a millorar la seguretat de línia del tramvia

  • S'estan instal·lant proteccions amb l'objectiu de minimitzar el risc generat pels vehicles estacionats a l'entorn.
Tranvía de València
Tranvía de València
GVA - Archivo
Tranvía de València

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està executant obres de millora de les condicions de seguretat de la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia (Mas del Rosari-Doctor Lluch) al seu pas pel carrer Almassora de València.

Els treballs consisteixen en la instal·lació de proteccions en la plataforma reservada del tramvia amb l'objectiu de minimitzar el risc generat pels vehicles estacionats a l'entorn de la plataforma reservada del tramvia, que accedeixen a través d'aquesta a l'entorn del carrer Almassora de València, entre la Prefectura de Policia de la Generalitat Valenciana i la intersecció amb el carrer Cofrents.

En total, FGV ha previst la instal·lació de 633 blocs de formigó blanc, de característiques anàlogues als existents en la resta de la xarxa tramviària. En les zones de pas freqüent de vianants es col·locaran a més 133 pilons d'acer. Finalment, amb la finalitat de facilitar les tasques de manteniment i conservació, es contempla incorporar huit pilons extraïbles de les mateixes característiques que els fixos, en la plataforma al costat de la Prefectura de Policia de la Generalitat Valenciana i en el bulevard central.

Aquesta intervenció se suma a les obres de millora de l'estat del paviment que FGV també realitza en la Línia 4 (Doctor Lluch-Mas del Rosari), 6 (Tossal del Rei-Marítim Serradora) i 8 (Marina ReialMarítim Serradora) del tramvia a València per import de 768.000 euros, IVA inclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento