Comunitat Valenciana

Mor una dona després d'eixir-se de la via amb el cotxe a Xàbia i altres tres persones resulten ferides

Una dona de 55 anys ha mort després d'eixir-se de la via amb el vehicle amb el qual viatjava a Xàbia (Alacant) i altres tres persones han resultat ferides, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.
Accident a Xàbia
Accident a Xàbia
BOMBEROS
Accident a Xàbia

L'accident va tindre lloc ahir, sobre les 20.45 hores, en la carretera a Gata de Gorgos, a Xàbia, quan un vehicle es va eixir de la via i va quedar bolcat sobre un dels laterals amb tres atrapats al seu interior.

Fins al lloc indicat es van desplaçar dos unitats del SAMU, dos SVB i una ambulància SVB de Creu Roja.

Com a conseqüència de l'accident, una dona de 55 anys va morir i els serveis mèdics van assistir a altres tres persones ferides, totes elles traslladades a l'Hospital Marina Alta de Dénia.

Una dona de 35 anys i un home sense identificar presentaven politraumatisme; i una jove de 25 anys va ser atesa per policontusions.

A l'operatiu també va intervenir el Consorci de Bombers d'Alacant: una Unitat de Comandament de Prefectura (UMJ); una Bomba Urbana Pesada (BUP); un Furgó de Salvament; un sergent, un cap i cinc bombers del parc de Dénia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento