Comunitat Valenciana

Lluís Miquel Campos rep la Medalla del CVC

El cantant i promotor cultural Lluís Miquel Campos ha rebut aquest dijous la Medalla del Consell Valencià de Cultura (CVC), en un acte "senzill, però emotiu i de sincer reconeixement", segons ha explicat l'entitat. "No és un guardó només per a mi, sinó per a tota la gent que ha contribuït a fer un País Valencià més digne i decent", ha manifestat el promotor, qui ha considerat que aquest és també un reconeixement a tota la gent que li ha acompanyat en una vida sencera de treball.
Lluís Miquel Campos rep la Medalla del CVC
Lluís Miquel Campos rep la Medalla del CVC
CVC
Lluís Miquel Campos rep la Medalla del CVC

La presidenta de la Comissió de les Arts, d'on va sorgir la proposta, Amparo Carbonell, ha destacat la importància del treball "obstinat i sincer de Lluís Miquel a favor d'una cultura en llibertat que necessitava estar ben fonamentada en unes indústries culturals". Una tasca que ha sigut reconeguda també per creadors i artistes, ha afegit.

El secretari del CVC, Jesús Huguet, ha llegit l'acord del ple de concessió de la Medalla i ha fet oficial l'entrega, mentre que l'escriptor Alfons Cervera ha pronunciat la laudatio, en la qual s'ha remuntat a la música d'autor francesa i italiana i al pop dels 60, quan Lluís Miquel Campos feia versions de Brel, Brassens i Celentano amb el grup Els Quatre Zeta, i a l'etapa posterior, la de Patxinger Zeta.

"Sempre amb una qualitat musical exemplar", ha ressaltat, i també s'ha referit als Estudis Tabalet, dels quals el reconegut va ser impulsor, i ha descrit el seu vessant empresarial "com el d'un empresari 'sui generis', més pendent de la transcendència cultural que del negoci".

"El país necessita del treball de moltes persones com Lluís Miquel Campos, o Lluís Miquel, o Lluísmi, com li cridem els amics", ha expressat abans que el cantant rebera la Medalla de mans del president del CVC.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento