Comunitat Valenciana

Arden Producciones celebra el seu 25 aniversari amb l'estrena de La Niebla a l'octubre en Sala Russafa

  • L'espectacle es representarà del 21 d'octubre al 14 de novembre, tal com ha informat el recinte teatral.
La Niebla, de Arden Producciones
La Niebla, de Arden Producciones
SALA RUSSAFA
La Niebla, de Arden Producciones

Arden Producciones, companyia impulsora de Sala Russafa, celebra el seu 25 aniversari aquest octubre, amb un any de retard per la pandèmia, amb l'estrena de La Niebla, un nou espectacle que es podrà veure del 21 d'octubre al 14 de novembre, segons han informat fonts del teatre.

Aquesta comèdia, escrita i dirigida per Chema Cardeña i que interpreta junt a Juan Carlos Garés, és un homenatge al teatre clàssic en el qual, malgrat la seua enemistat, Góngora i Quevedo hauran de compartir un particular espai.

A més dels dos fundadors de la companyia, es comptarà amb la col·laboració dels intèrprets Iria Márquez, Rosa López, Manuel Valls i Saoro Ferre en una posada en escena que ret homenatge al teatre clàssic, una la seua línia de treball més destacada i que vertebra la seua trajectòria.

Del 21 d'octubre al 14 de novembre es mantindrà en cartell aquesta peça que arranca el 'XI Cicle de Companyies Valencianes', que anirà desenvolupant-se durant tota la temporada en suport als creadors locals. Les seues funcions es complementaran amb activitats paral·leles com els 'Viernes Fórum', una trobada de l'equip artístic amb el públic després de la representació d'eixe dia per a aprofundir una mica més en l'obra i els punts de reflexió que planteja.

D'altra banda, del 30 de setembre al 3 d'octubre, pujarà la literata Amantine Aurore Lucile Dupin de Dudevant, qui va haver d'amagar-se després del pseudònim masculí de George Sand per a poder publicar una obra que ha passat a la història com una de les més importants de la literatura francesa.

Una vida fascinant recollida en una autobiografia sobre aquesta pionera del feminisme que, al costat de les seues cartes i novel·les, testimonis i documents històrics, han servit de base a Camilo Zaffora per a escriure l'obra 'George Sand, mi vida es vuestra', amb la col·laboració de l'actriu Analía Puentes. Ella és l'encarregada de donar vida a l'escriptora, acompanyada per la música en viu de la pianista Elke Sanjosé.

Eixe mateix cap de setmana, Sala Russafa col·labora amb 'Paper València. Saló d'art i poesia' amb la presentació en la ciutat de 'El mundo del arte' (Una tragicomèdia), una creació de l'artista plàstic mexicà-espanyol Gino Rubert.

A l'octubre, Sala Russafa també té programació familiar amb l'estrena absoluta de la nova obra de 'El Ball de Sant Vito', formació valenciana especialitzada en titelles. Del dia 8 al 10 presenten 'Gori Gori', una peça amb marionetes artesanals de guant, que arreplega alguns dels personatges d'un altre dels seus espectacles, 'La terra dels babaus', en una nova aventura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento