Comunitat Valenciana

Condemnen a un home a nou anys de presó per atracar i agredir sexualment una dona a Alacant

La secció segona de l'Audiència Provincial d'Alacant ha condemnat a una pena de nou anys i mig de presó per un delicte de robatori amb violència i un altre d'agressió sexual a un home que va amenaçar una dona amb un ganivet, li va robar la cartera i la va sotmetre a tocaments i altres actes de caràcter sexual mentre pressionava l'arma en el seu ventre.
Archivo - Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant
Archivo - Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant
EUROPA PRESS
Archivo - Imatge d'arxiu de l'Audiència d'Alacant

El condemnat no podrà acostar-se ni comunicar-se durant set anys amb la víctima, a qui indemnitzarà amb 6.118 euros pels danys morals que va patir a conseqüència de l'atac.

La sentència també li imposa una pena de multa per un delicte lleu d'estafa, pel qual també condemna a un altre home qui, després de l'assalt, va participar en els fets en usar una targeta de crèdit de la víctima en diversos establiments d'Alacant.

L'atracament va tindre lloc el 6 de setembre de 2020 quan la víctima eixia de casa i va ser assaltada pel condemnat, que la va amenaçar amb el ganivet en la zona del ventre. La dona es va espantar i li va entregar la cartera, que contenia 100 euros i una targeta de crèdit.

L'home es va guardar el botí i, amb ànim d'atemptar contra la llibertat sexual de l'afectada, va continuar amb la pressió de l'arma a l'abdomen, va arraconar a la víctima contra un cotxe, la va besar i la va sotmetre a tocaments. En un moment de l'agressió, la dona va caure al terra i va començar a cridar, fet que va provocar la fugida del condemnat, quan va veure que s'acostava una persona fins a la zona.

Eixa mateixa matinada, l'assaltant i un segon condemnat van intentar, sense èxit, usar la targeta de crèdit robada en diversos establiments comercials. Només van aconseguir comprar per valor de 19,40 euros en un supermercat. Segons la resolució, aquest segon condemnat coneixia la procedència il·lícita de la targeta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento