Comunitat Valenciana

El MuVIM celebrarà la Gran Nit de Juliol amb visites guiades gratis fins a les deu de la nit

  • Aquest dissabte 24 el museu estarà obert fins a les 22 h i oferirà diverses activitats dirigides a tots els públics.
Muvim
Muvim
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
Muvim

El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) vol celebrar amb els valencians la Gran Nit de Juliol, una de les nits més especials de la Gran Fira de València 2021, per al que romandrà obert aquest dissabte 24 fins a les 22 hores amb tot tipus de visites guiades gratuïtes.

Se suma així a l'àmplia oferta cultural d'activitats, concerts o visites guiades que es duen a terme en diversos punts de la ciutat, promocionant i defenent la cultura com un element fonamental en l'oci de la societat valenciana, ressalta l'àrea de Cultura de la Diputació.

Aquest dissabte 24, el MuVIM no tancarà les seues portes a les 20 hores com ho fa habitualment, sinó que mantindrà obertes les seues exposicions durant dues hores més. Un temps en el qual, a més de visitar-les, es podran realitzar visites guiades tant a les mostres temporals com a la permanent.

Els visitants gaudiran de visites guiades a les exposicions '¡Viva Berlanga!' (18.30 i 20 hores) i 'De las pensiones de Diputació a las becas Alfons Roig, 1863-2016' (20.30h).

L'atractiva maqueta dedicada a la València del pare Tosca que presideix el vestíbul del MuVIM permetrà un apropament a la història viva de la ciutat amb les visites temàtiques 'Memoria de la Feria de Julio y otras fiestas de València' (19.30h) i 'València, ¡Cómo has cambiado!' (21h).

Durant la vesprada també serà possible realitzar visites a l'exposició 'L'aventura del pensament', reservant plaça en les visites que es realitzaran a les 16.10, 17, 17.50, 18.40 i 20 hores.

Una intensa jornada amb activitats especials per a tots els públics, també per als xiquets amb la programació a les 18 hores del taller 'El joc de la maqueta', una activitat basada en el Trivial amb el qual aprendran els monuments i edificis més emblemàtics de València. Degut a les circumstàncies actuals, totes les activitats precisen de reserva prèvia en el punt d'informació del museu o cridant el 96 388 37 30.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento