Comunitat Valenciana

El Consell recolzarà amb més de 350.000 euros a la UA, UPV i UV per a la realització d'activitats culturals

El Ple del Consell ha aprovat els convenis de col·laboració per al desenvolupament d'activitats de difusió i transmissió de la cultura que ha subscrit la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb la Universitat d'Alacant (UA), la Universitat de València (UV) i la Universitat Politècnica de València (UPV), que superen els 350.000 euros.

A través d'aquests convenis, la Conselleria recolza econòmicament a les tres universitats públiques firmants per al desenvolupament d'activitats i programació cultural al llarg de 2021. Concretament, la UA rebrà una subvenció nominativa de 100.467,13 euros, la UV 152.145,62 euros i la UPV 104.630,28 euros.

Els convenis s'emmarquen dins dels objectius de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport d'impulsar la col·laboració amb entitats i administracions públiques a l'hora de programar una oferta cultural diversa i àmplia que facilite el dret de tota la ciutadania a participar en la vida cultural en condicions de llibertat i igualtat.

Amb aquests acords la Generalitat reconeix i recolza la programació cultural de caràcter estable i permanent que les universitats públiques valencianes dirigeixen el conjunt de la ciutadania, més enllà de la seua funció en l'àmbit de la docència i la producció investigadora, que enriqueix l'oferta cultural de les nostres ciutats i el conjunt del nostre país.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento